Monday, April 30, 2007

Mera Cassiopeia

Imorrn åker Cassiopeia hem och besöket är över för denna gången. Men jag är så glad, för det har faktiskt gått över förväntan - hon har verkligen trivts här den här gången och katterna är numera avslappnade och glada ihop! Dock har Bona, som jag trodde, börjat löpa och hon riktar in sin energi på Cassiopeia. Det är inte så uppskattat. :D Däremot fortsätter Iris och C att leka vilt, på ett sätt som Iris inte har gjort på länge. Härligt!



Såhär låg dom faktiskt ihop allihopa ett tag

Cassiopeia föredrar annars att ligga i närheten av andra, men med ett litet avstånd (likadant med människor - förutom husses knä som alltid är fint att ligga i). Men här provade hon på nåt nytt!

Iris smakar på den yviga svansen.


Det tvättas från båda håll


Awww

6 comments:

Anonymous said...

Hmm, man kanske skulle ha tre katter ändå? ;-)

Fina bilder!

Anonymous said...

Gulligt! Vanliga katter ser så bisarra ut bredvid cornish, stora och håriga liksom ;)

Julia said...

tre katter går uppenbarligen väldigt bra! (fast jag har hört att ojämnt antal ska vara så svårt) :) men jag tycker att det är lite för litet med tre katter i en liten tvåa, som "tur" är - annars hade det kanske varit svårt att hålla sig... :D

visst ser vanliga katter konstiga ut!? vi som tyckte att Cassiopeia var en liten och smidig katt innan... nu ser hon ut som en valross! haha fast hon är söt!

Anonymous said...

Hej Julia med katter!
Ååå det ser så härligt ur med katterna i naturen. En promenad i Botaniska verkar mysigt.
Antar att dom inte har något emot katter, så länge dom inte jagar fåglar eller skäller på andra besökare (som hundar). Lämnar små högar gör dom väl inte heller, sånt brukar ju innekatter helst göra hemma.
Kram

Julia said...

nej nej, högar ute? dom är ju innekatter, det skulle vara under all värdighet! *hmpf* säger Iris åt den tanken (hej Lise förresten!)

S*Curls 'n Claws Cornish Rex said...

Vilka vackra gröna ögon Cassiopeja har! Så söta de är tillsammans hon och Iris!