Wednesday, May 14, 2008

Flavia till omplacering

Tyvärr behöver Flavia (eller Cuba, som hon kallas i sitt nya hem) omplaceras. Hennes matte är verkligen ledsen, men hunden i huset trivs inte alls med att bo ihop med en katt och nu har situationen blivit ohållbar. Det är som sagt jättetråkigt, men nu får vi försöka fokusera på att hitta ett nytt bra hem åt lilltösen. Hon är 16,5 veckor och har ett härligt temperament. Hon behöver dock kattsällskap då det har blivit tydligt att hon inte vill vara ensamdjur (och tyvärr funkade det då inte med vovven). Lite bilder på yrvädret innan hon flyttade härifrån:

(Längst till höger i skaran)


(I mitten)
4 comments:

Elise said...

Oj då, vad tråkigt att det inte funkat. Vad är det för hund som inte ser vilken sötnos Flavia är. :)

*vinkar* Hejsan! Jag har läst här i bloggen ett tag och tyckte att det var dags att säga hej. Du tar så himla fina bilder!

anna-stina said...

Åh, lilla sötnosen! Hon är ju så underbart fin, vad synd att det inte funkade. Skulle gärna smuggla hem henne, men sambon har sagt stopp till fler katter för tillfället...

Julia said...

hej elise - kul att du kikar i bloggen! jag smög genast in på din och den var verkligen trevlig! härlig härlig berättelse om hur det var att bli med katt - känner igen mig i mycket! och du har oxå fantastiskt fina foton!

anna-stina - asch då! ja, det är verkligen synd att det inte funkade. nu håller jag på och oroar mig på nytt över hur det ska gå att hitta ett bra hem (även om inte ansvaret är mitt så vill jag vara med på ett hörn) till henne. men det finns nog nån därute som bara väntar på den lilla sötnosen!

Camilla said...

Hejsan!
jag är kompis med Lina som köpte lille Julius och jag är helt kär i honom. Så jag undrar bara om Flavia har blivit omplacerad eller inte?
Ha det bra!
/ Camilla
Min mail:
carlssoon_@hotmail.com