Thursday, January 24, 2008

Kattungarna fyra dagar gamla

Kattungen på Iris huvud är minstingen, han är så fin och söt och är numera jättepigg!


Suddbild på den lilla van-honan som det verkligen är vilja i! Verkar ha kortare päls än dom andra, ska bli spännande att se utvecklingen. Visst är det fint att Iris har lagt svansen om henne?


3:an, honan som jag tycker liknar Bona lite grann (dom har t.ex. samma vita ryggfläck!) Observera Iris tass (ni som träffat henne vet att den inte är så stor) för att få en uppfattning om hur pyttesmå dom faktiskt är!

Under henne ligger 1:an som tappat rejält i vikt under andra dygnet men som nu vänt uppåt igen. Verkar vara rejält envis - han bara _ska_ krångla och ta den mest svåråtkomliga spenen och bråka med alla syskonen på vägen, även om en annan finns ledig mitt framför munnen på honom...


Mys! Bakom Iris ligger honan som jag tycker har helt underbara svarta "kofläckar"! Hon ligger ibland lite avsides, men alltid nära någon värmekälla (ett syskon eller mamma). När Iris är ute är dock alla bebisarna ihopklumpade i en liten hög. Tjejen kommer tvåa i viktligan. Nu kommer jag inte ihåg om det är hon eller om det är 3:an här ovan, men en av dom har ett mycket mer högfrekvent pip än resten av ungarna; hon säger inte mycket men när hon gör det är det ingen tvekan om vem det är. (Förutom att jag inte kommer ihåg vem det är... :)

Hanen som i princip står och sover vid Iris öra är den största ungen och ett riktigt matvrak, men verkar lugn när han inte skövlar sig fram till en spene. Somnar gärne med en tutte i munnen.

Med blixt...




Och fler utan...




Suddig bild, men tror ändå man ser lite - jämför Iris trampdyna med den lillalilla bredvid. *vara kär*

3 comments:

Anonymous said...

Här är en till som är kär!! Åh... skulle gärna byta ut nallen i min säng mot dom dära! =)

Helen said...

Galet söta! Så små! =) gaaah

S*Curls 'n Claws Cornish Rex said...

Vilken underbar "liten" familj du har fått! Iris ser ut att trivas med mammarollen och de små är så söta. Ska bli spännande att följa deras uppväxt!