Wednesday, September 19, 2007

Ett styck flygande kattBalkongen är fortfarande högt uppskattad. Men på dagarna när jag öppnar, ligger Bona ofta i sin favoritkorg och halvsover. Iris, däremot sitter gärna ute och spanar, eller klättrar på nätet. Så då såg det ut såhär igår. Bona spanar på Iris som lyckas dyka precis just när jag tar fotot (tycker att det är lite roligt att hon håller framtassarna i samma typiska position som vi gör när vi dyker... :)

Mera balkong:6 comments:

Jojo said...

Superkul bild på dykande klätterkatten! Ripley gillar balkongen också men jag är glad att hon inte kommit på hur man klättrar på nätet eftersom vi inte har nåt "tak".

Karin said...

Dom här fotona är verkligen härliga!

Julia said...

tack båda två! jo - tak är verkligen ett måste. nu har jag ett blått som ser lite fult ut från utsidan men som knappt syns från insidan och det har hittills hållt för iris attacker!

anna-stina said...

Oj, vad hon klättrar! Lustigt att det är så olika med klättringen, att vissa katter är som tokiga och andra inte bryr sig.

Julia said...

jaa, Bona har inte ens försökt vad jag har sett. hon klättrar inte i träd heller men Iris gör gärna några försök. (men klösträdet och hatthyllan attackerar båda)

Thelma said...

Åh, en såndär balkong vill jag också ha!! Jag vet inte om jag törs klättra sådär upp och ner men man kan ju sitta och spana lite i alla fall..! :-)

Nosgnuggar från Thelma