Thursday, September 6, 2007

Den som väntar på nåt gott...

... kattungeplanerna är uppdaterade på hemsidan! Det dröjer fortfarande ett bra tag innan det är dags att berätta mer om det här (eller där), men måste ju ändå nämna det. :)

Cassiopeia är på besök då husse är på praktik. Det var ju bara en vecka sen katterna träffades sist och det känns som att dom aldrig har gjort annat än bott ihop. Nu sover t.o.m. Iris och Cassiopeia ihop ibland! Lek blir det mycket av, och att bara sitta på balkongen och spana tillsammans är fint det med.

Ovanför balkongnättaket flyger det mycket spännande - getingar, fåglar, löv; gäller att ha koll på allt.






Vet inte om det syns här, men både Iris och Bona brukar ställa sig som små surikater om det är nåt som är extra spännande och som dom inte riktigt ser - det är så sött!


Man blir trött av all extra-stimulans


Mysigt att plugga med en sån här liten boll i knät!


Även fast boken inte riktigt får plats... (nej, jag har inte världens mest ergonomiska arbetsställning, annars hade det nog varit lättare... :)

3 comments:

Anonymous said...

Hej fina katterna,
vilken tur att matte har en snäll pappa, så att ni får uppleva frisk luft och flugor. Ellen säger att en sån hängmatta vill hon också ha!
Kram till allihop / lise

Anonymous said...

Förresten,
det måste storförbrukning av fjädrar hos er. Nya påfågelgrejen ser redan helt sluttuggad ut!
/lise

Julia said...

haha, flugor får vi in i mängder ändå - och det är jätteroligt att jaga dom över hela lägenheten! men fåglar finns det fler av ute och det är väldigt roligt! luften och solen med. :) och japp - fjädrarna blir trasiga på bara några sekunder!