Sunday, May 13, 2007

Champion!

Om det är någon som har hittat hit efter kattutställningen i Ulricehamn eller som på annat sätt hälsar på för första gången så är ni extra välkomna! Tyvärr ligger Prinsgatans hemsida fortfarande nere pga sjukdom hos webmastern, men någon gång ska det lösas. Tills vidare kan man kika här och lämna ett meddelande för vidare kontakt om man vill. Nu till helgens resultat:

Iris blev idag Champion! Hon hade ingen konkurrens varken idag eller igår så det var ju inte så oväntat, men ändå jättekul! Första utställningen blev hon ex1:a över en annan crx-tjej och nu tog hon direkt sina två andra cert och blev alltså champion på bara en månad! Matte är mycket stolt. :)

Ljuset var helt fruktansvärt så det var ännu svårare än vanligt med fotandet. Men här har Iris fått sitt andra cert! (lör)


Söndag morgon, burgrannen Annelie har en rolig vippa!


Det var inte så många cornishar på plats, men dom som var där var fina! Curls'n'Claws Annelie med fodervärd Ann-Marie var fint sällskap idag! Pixie, 10 månader idag, tog sitt första cert och lilla Mini blev ex1:a och BIS Junior! Kul var oxå att Lise (som jag är fodervärd åt) dök upp. Hon lyckades dock missa Iris bedöming med en minut!

Mini




Iris är uppe för bedömning


Blö! (Hon var ganska tjurig framme hos domaren, som dock var snäll och förstående. I övrigt var Iris lugn och sov mest hela dan, när hon inte lekte med Annelie)




Pixie


Sen fick jag återigen skjuts, hjälp, råd, trevligt umgänge och t.o.m. bubbel av S*Sweet Chilis Koraters Frida. Hennes Hanoo blev igår Europa Premier och både igår och idag BIS Veteran. Två nomineringar fick hon med och två CACE åt sin Maja!

Många korkader blev det...


Hanoo, 14 år machoman/mysfarbror/goskille


Jag som inte var ett dugg intresserad av att ställa ut från början känner mig nu jättepepp på att fortsätta och se hur det går! Så nästa mål är International Champion, men nu dröjer det ett par månader till nästa utställning. Under tiden pågår letande efter en passande pappa till Iris ungar. Förhoppningsvis ska det kunna bli en parning mot slutet av året. Spännande!

Iris med sin championkokard!

4 comments:

Anonymous said...

Grattis lilla kissemiss!
Och Julia!

Mamma Mette-Marit och mormor Ellen pyser av stolthet.

kram

Julia said...

tack och kram! jag är glad och trött och stolt. iris bara sover och bona gör det mest hon med. men iris hann leka med fjädern - den blev, som hos dig, otroligt populär, hon blev som en kattunge igen!

S*Curls 'n Claws Cornish Rex said...

Grattis till er alla 3! Tack för en jättetrevlig dag i Ulricehamn och tack för gratulationer!

Kramar

Anonymous said...

Good words.