Thursday, August 21, 2008

Fullt hus



Livia och Nonia bor ju hos min moster och då och då lånar vi katter av varann. :) Det behöver inte ens finnas kattvaktningsorsaker, utan vi tycker båda att det är så mysigt att ha alla fyra ihop. Det är visserligen mycket katt att fyra stycken i en tvåa, men samtidigt funkar det förvånansvärt smidigt, förmodligen för att dom funkar så himla bra ihop och så tar dom inte särskilt stor plats heller, haha! (jag menar, fyra stycken åtta-kilos maine coonisar borde kännas lite mer?) Just nu har alla fyra knött ihop sig överst i klätterställningen - tur att dom inte väger alltför mycket! Och för mig så är det såå roligt att få vara med kattungarna - som numera snarare får betitlas som tonåringar - och se deras utveckling!

Här är det "bara" tre i korgen - Nonia är där oxå, fast hon inte syns.


Nonia och Livia. Dom är så otroligt olika i utseendet att det nästan är svårt att tro att dom är helsystrar! Livia är riktigt fint typad, Nonia... är inte så vältypad alls, men desto mer söt!










Som sagt - på lördag är det utställningsdebut för tjejerna i Varberg (RHK). För Iris blir det förmodligen sista gången. Kul ska det bli i alla fall!

2 comments:

Anonymous said...

Vilka mysiga bilder på vackra katter! Kul att allihop fortfarande funkar ihop! :)

Julia said...

mm, det känns verkligen kalasbra! nästan så jag blir sugen på en tredje... men det är det inte dags för än på ett tag!