Monday, March 10, 2008

Kattungarna 7 veckor, massiv bildbomb

Ojojoj, vad dåligt det har varit med uppdateringar! Det är helt enkelt lite för fullt upp - att ha åtta katter tar en hel del tid. :)

Med kattungarna är det bra! Dom älskar blötmat (mjau av alla de slag) men kan oxå ta sig en smakbit av torrfodret då och då. Lådorna sköter dom fint och nu får dom vara överallt utom i sovrummet - skönt att slippa hagar och galler! När jag kommer upp på morgonen (sover med stängd dörr) möts jag av sex små katter som kommer springandes från alla håll och kanter - man kan inte vara på dåligt morgonhumör särskilt länge! Lika när jag kommer hem - då gäller det att passa dörren, för dom har bråttom att komma fram och hälsa, och jag hinner knappt komma in innan flera försöker klättra upp för byxbenen. Det leks och stojas hej vilt nu och dom blir smidigare och starkare för varje dag som går, det är verkligen härligt att följa utvecklingen. Nu lite bilder...

Katthög i brorsans knä när han var kattvakt




Julius




Livia


Augustus



Flavia och Augustus mellan Iris och Bona


Kattungarna älskar Bona och hon har blivit så snäll mot dom!


I helgen var några av kattungarnas blivande ägare och hälsade på - det var både roligt och trevligt! Känns så skönt när man vet att bebisarna kommer att hamna i fina hem.

Augustus, Julius och Flavia


Flavia och Livia


Flavia och LIvia igen











Flavia


Julius och Augustus


Caesar


Livia, Julius, Flavia och Augustus


Augustus och Caesar


Julius

2 comments:

Anna-Stina said...

Å, de är så söta, vill också ha kattungar!

The curly gang said...

Uhh så trevligt at følja med på bloggen og se dissa vackre sexlinger's upvækst.
Kram til matte och katter:-)